December 17, 2008

jgn menonton movie ini!


kenape aku ckp cmtu??meh sini aku beritahu kenape xbleh menonton movie ni.korang2 semua akan terpengaruh dgn cepat ttg movie ni seperti aku.

sebab2 aku terpengaruh dgn movie ni :

1. now aku xleh nak kena pancaran cahaya matahari.takut org perasan kulit aku bling2 cam ada diamond.
2.now aku dah minat main besbol time petir berdentam dentum.
3.now aku xleh bau darah my gf, quya.mesti aku rase xtahan.sedaq ah
4.now aku try xnak tido langsung.tp gler ke nak cmtu bleh rabak kot mata.2hari xtido pon bleh nak mati.
5.quya kate eyebrow edward tu cantik.ada ke quya suruh aku wat threding eyebrow biar same cam dia.
6.now jgk aku sdg mencuba read people mind.glerlah
7.nak tanye korang cmne nak pucatkan kulit..?derma darah byk2 eh ;p


see terok kan masalah aku skrg cpt terpengaruh.HAHAHA enjoy

7 comments:

quya anuar said...

yayang.please lah.stop being so pathetic towards edward.i na u je.tamo edward.boleyh?hehe

keyonfreakpic said...

palat ko ayol..
hahahahaa
mmg berangan la ko nie..
hahahhahahah

Sarah.Rizar said...

hahahahaa..
edward tue mmg memberi impak betol.
hehe..
:p

cite tu mmg bes kan?
:)

Shafiq's said...

HAHAHAHAH
menjadi jadi ko
ayul

KAHKAHKAH.!!

Anonymous said...

AKU DA CAM ADDICTED SEYY BILER PERTAMA KALI AKU TGK NI CERITA..HENSEM GILERRRR SI EDWARD TU..FULAMAK!!

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

elle sangat2 sokong... dengan post ini!!! jangan tonton cerita ini!!! pathetic... sangat2 bosan... ada kew vampire kena matahari bling2 macam diamond??? what??? patut nya dia orang lari!!! sudah lari konsep... sangat...sangat...sangat tidak best!!!
.
.
.
p/s: elle blogwalking... www.alliff26.blogspot.com

奇濛子情趣用品 said...

情趣商品,情趣精品,情趣用品,威而柔,吊帶襪,情人趣味,情趣,情色,色情,自慰套,情色遊戲,

SM,情人趣味用品,愛情,情人趣味用品液,一夜情,潤滑液,情色自拍,性愛,飛機杯,同志,

色遊戲,按摩棒,色情網站,性交,性行為,愛愛,跳蛋,性感睡衣,充氣娃娃,角色扮演,

做愛,作愛,網愛,視訊,性愛,G點,正妹,走光,自拍,露點,熟女,

夜店,汽車旅館,情人趣味用品轉,情人趣味用品娃,情人趣味用品轉珠,外遇,趣味用品,sex,無碼,GAY,

情人趣味用品珠